Sinds 2015 staat de ontwikkeling van Ideedropper in de ijskast. Wij hebben ervoor gekozen om ons op andere projecten te focussen. Lees meer over onze keuze in dit blog.

Wij hebben ervoor gekozen om ideedropper nog wel draaiende te houden. Daarmee kan de huidige versie blijvend in projecten ingezet worden.

ideedropper

Beveiliging en privacy

Ideedropper heeft beveiliging en privacy hoog in het vaandel staan. Dataveiligheid en borging staan centraal bij de dagelijkse overwegingen van het team van ideedropper.

Privacy

In ideedropper worden geregeld zaken besproken die voor teams of bedrijven gevoelige informatie zijn. We vinden het daarom belangrijk dat de ideedropper ook echt je eigen omgeving is: Je bepaalt zelf wie bij welke gegevens kan door mensen uit te nodigen. Medewerkers van ideedropper kunnen alleen meekijken op uitdrukkelijk verzoek, bijvoorbeeld om een probleem op te lossen. Gegevens worden nooit met derden gedeeld, in welke vorm dan ook.

Beveiliging

Communicatie tussen je browser en ideedropper verloopt via een beveiligde SSL-verbinding. Daardoor is het verkeer versleuteld en niet af te luisteren door derde partijen. Gevoelige data zoals wachtwoorden slaan wij versleuteld op zodat niemand ze kan achterhalen – ook wij niet.

Betrouwbaarheid

Ideedropper wordt gehost op servers in Europa bij Amazon Web Services, één van de betrouwbaarste cloudproviders ter wereld. Dankzij de stabiele en schaalbare infrastructuur van Amazon kunnen wij een uptime van 99,9% nastreven. Bepaal zelf of we dit waarmaken via de uptimelogs van Pingdom.