ideedropper

Een nieuwe website

Uiteraard hadden we al een website, gebouwd in oktober van vorig jaar omdat we graag wilden tonen waar we mee bezig waren. Het was een screenshot van ons product, wat uitleg en contactgegevens. Dat wat voldoende voor dat moment, want wat we verder wilden vertellen wisten we niet. Nog niet.

Inmiddels hebben we enkele maanden met ideedropper getest in echte organisaties. Bij D66 is ideedropper gebruikt bij het vormen van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in Heerenveen. Bij verschillende adviesbureau’s heeft de tool al korte en langere tijd gedraaid. Bij UMC Utrecht begon ons eerste pilot, bij de afdeling Hematologie. We zijn al deze partners van het eerste uur enorm dankbaar voor de kans en voor de waardevolle ervaring die we hebben kunnen opdoen.

We hebben nu voor onszelf een beter beeld van waar ideedropper als product het verschil kan maken en welke factoren daarbij in een dynamische organisatie in te gaten gehouden moeten worden. Dat verhaal hebben we geprobeerd zo goed mogelijk en rijkelijk geïllustreerd over te brengen.

Benieuwd geworden?
Productpagina Implementatiepagina